Skip navigation.
Диети и Отслабване - Начало

Диета на Ашли Вагнер - малки порции

Ашли Вагнер е родена на 16 май 1991 година в Хайделберг, Германия, но се състезава като фигуристка на ледената пързалка за САЩ.  През 2012 тя печели не само първенството на Съединените щати, а и купата на четирите континента.
Именно Ашли се осмели да повдигне въпроса за "корумпираните" съдии на Олимпиадата в Сочи, след като титлата бе присъдена на Аделина Сотникова от Русия. Самата Ашли бе  класирана седма независимо, че изигра програмите си без падания и с отлична техника.
Проблемите на фигурното пързаляне и съдийството тепърва ще бъдат коментирани, а ние искаме да ви разкажем как тази великолепна жена поддържа своята фигура.
Ашли не е привърженичка на конкретна диета. Самата тя казва, че нейната диета се състои в това да контролира размера на порциите. Тя обича да си похапва и дори заради любимия си спорт не би се обрекла на глад, което според нейните разбирания въобще и не е нужно.  Разбира се, че налага ограничения в храненето си – тя предпочита продукти, богати на белтъчини, но с ниско съдържание на въглехидрати. Смята, че това не я затруднява, защото и личният й вкус е в тази посока. Много обича например пилешко с ориз. Харесва всички зеленчуци, а що се касае до плодовете, стреми се да избира тези, които не са с високо съдържание на захари. Ако много и се приискат пържени картофки или хамбургер, позволява си – все пак е американско момиче.
Самата Ашли твърди, че в начина й на хранене няма нищо интересно.
По-интересни са нейните спортни занимания. Извън тренировките на ледената пързалка, тя най-обича да плува или да кара сърф с весло. Бяга редовно на открито.
Когато е в период на съревнование, тренира с тежести и прави много плиометрически упражнения. Тренира по метода Табата, макар че ненавижда точно тези тренировки. Само че големият спорт не се подчинява на емоции, когато става дума за физическата подготовка, и Ашли отлично знае това.  Точно тренировките по метода Табата й позволяват бързо да се приведе в идеална форма.